Evobox74 Γωνιακή STARFIRE – Ενεργειακή Αερόθερμη Κασέτα Τζακιού

Αναβαθμίστε τα παλιά μη αποδοτικά τζάκια μετατρέποντάς τα σε ενεργειακά με την Ενεργειακή Αερόθερμη Κασέτα Τζακιού της σειρά EVOBOX 74 από την Starfire.

Περιγραφή

Η νέα κασέτα τζακιού EVOBOX74 Crystal ανήκει στην κατηγορία των αερόθερμων κασετών και είναι φτιαγμένη για την αναβάθμιση παλαιών μη αποδοτικών τζακιών μετατρέποντας τα σε ενεργειακά.

Με πλάτος 74cm, ύψος 49cm και βάθος 45cm μπορεί να χωρέσει στα περισσότερα παλαιά τζάκια, βοηθούμενο ακόμη περισσότερο από το κωνικό σχήμα στο πίσω μέρος της.
Όλη η κατασκευή είναι από ηλεκτροσυγκολλημένο ατσάλι σαν ένα σώμα (monoblocco) και ο χώρος καύσης είναι υπενδεδυμένος από χυτοσίδηρο (μαντέμι).
Η πόρτα σφραγίζει ερμητικά και η ρύθμιση του αέρα της καύσης γίνετε από τον ειδικό μηχανισμό τοποθετημένο στην πρόσοψη της εστίας. Ο άριστος έλεγχος του οξυγόνου της καύσης εξασφαλίζει την μικρή κατανάλωση σε ξύλα και την μικρή ποσότητα στάχτης.

Είναι εξοπλισμένη με μαντεμένιο κόφτη καθυστέρησης των καυσαερίων στον εσωτερικό πάνω μέρος του θαλάμου καύσης, αυτόματο τάμπερ καυσαερίων που λειτουργεί με το άνοιγμα και κλείσιμο της πόρτας και πραγματοποιεί δευτερεύουσα καύση εξασφαλίζοντας καθαρότερα καυσαέρια με τον μέγιστο βαθμό απόδοσης στον προς θέρμανση χώρο.
Διαθέτει διπλό τοίχωμα στον χώρο καύσης ( ατσάλι – μαντέμι ) και εξωτερικά είναι τοποθετημένος ο θερμοθάλαμος του ζεστού αέρα ο οποίος σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αναμιχθεί με τα καυσαέρια του θαλάμου καύσης.

Εξοπλίζετε με δύο τύπους ventilater,

1) Με δύο εσωτερικά ventilater των 10W για εντοιχισμό σε υπάρχουσα τζάκια
2) Με ventilater 400m3/h για μεταφορά του ζεστού αέρα σε παρακείμενους χώρους.

* Χώρος καύσης εξ ολοκλήρου από μαντέμι, υλικό για πολύ σκληρή χρήση, μεγάλη αντοχή και μέγιστη απόδοση θέρμανσης.

* Στην πλάτη της εστίας υπάρχουν οπές από όπου διέρχεται προθερμασμένο οξυγόνο και σε συνδυασμό με την υψηλή θερμοκρασία του θαλάμου καύσης πραγματοποιεί την δευτερεύουσα οικολογική καύση απαλλάσσοντας τα καυσαέρια από το μονοξείδιο.

* Συρτάρι συλλογής στάχτης για εύκολο και γρήγορο καθάρισμα.

* Κεραμικό τζάμι ψηλής ποιότητας με αεροκουρτίνα για την μέγιστη αντοχή στο χρόνο. Αντέχει σε θερμικό σοκ 800οC.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Evobox74 Γωνιακή STARFIRE – Ενεργειακή Αερόθερμη Κασέτα Τζακιού”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *