STARFIRE πολυμορφική σύνθεση BBQ ARTEMIS

Η σύνθεση ARTEMIS είναι ένα πολυμορφικό σύστημα ψησταριάς που προορίζεται για εξωτερικούς ή εσωτερικούς χώρους. Με μοντέρνο minimal σχεδιασμό και μια ευρεία γκάμα πολυμορφικών τεμαχίων μπορεί να τροποποιηθεί ανάλογα με τις απαιτήσεις του εκάστοτε χρήστη. Κατασκευασμένη από πρότυπο κονίαμα ενισχυμένου τσιμέντου εγγυάται τη μέγιστη αντοχή στον χρόνο. Όλες οι επιφάνειες των εκάστοτε τεμαχίων της σύνθεσης ARTEMIS είναι από μάρμαρο. Εύκολη στην τοποθέτηση καθώς έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να αποτελείται από μικρά κομμάτια τα οποία μεταφέρονται και συναρμολογούνται επί τόπου από το εκάστοτε συνεργείο αλλά ακόμη και από τον ίδιο τον χρήστη.

Περιγραφή

Φτιάξε την ψησταριά σου όπως επιθυμείς

Η πολυμορφική σύνθεση ARTEMIS είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα ψησίματος / μαγειρέματος εξωτερικού ή εσωτερικού χώρου.
Είναι κατασκευασμένη από πρότυπο κονίαμα τσιμέντου ενισχυμένο με μεταλλικά ρινίσματα για μέγιστη αντοχή στον χρόνο.
Αποτελείται από διάφορα τεμάχια τα οποία συνδυάζοντάς τα μπορείτε να δημιουργήσετε μια μοναδική κηποσύνθεση βασισμένη στις δικές σας ανάγκες.
Στη σύνθεση ARTEMIS μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ: Ψησταριάς, ψησταριάς με κυκλοθερμικό ξυλόφουρνο, πάγκους εργασίας, πάγκους με εστίες μαγειρέματος, πάγκους με ψυγείο, πάγκους με θήκη για κάδους απορριμμάτων, γωνιακούς πάγκους.
Οι επιφάνειες των πάγκων όλων των τεμαχίων της σύνθεσης είναι από φυσικό μάρμαρο. Όλα τα επιμέρους τεμάχια της σύνθεσης ARTEMIS, συνδυάζονται άψογα μεταξύ τους προσφέροντας ένα ομοιόμορφο και πλήρως λειτουργικό σύστημα μαγειρέματος.

 

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “STARFIRE πολυμορφική σύνθεση BBQ ARTEMIS”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *